Akku-Ania, Optima & RallyTeamKasing yhteistyöhön


RallyTeamKasingin autoa koristaa tulevalla kaudella Akku-Anian logojen lisäksi myös OPTIMA BATTERIES logo.

Pitkään yhteistyötä RallyTeamKasingin kanssa tehnyt Seinäjokelainen Akkualan erikoisliike Akku-Ania lähtee yhteistyössä OPTIMA-akkujen kanssa RallyTeamKasingin matkaan kaudeksi 2019.

Rallitiimi osallistuu rallin SM-sarjaan, jossa ajetaan 7-osakilpailua ympäri Suomen. Mahdollisesti lisäralleja tulee testien merkeissä ”pikkuralleista”, ja auki on myös osallistuminen Jyväskylän MM- ralliin, johon tiimi osallistui 2016 ja 2017.

Teamin ajokki on Skoda Fabia R5 viime vuoden tapaan, ja huollot hoitaa Lievestuorelainen Printsport.

”Intoa täynnä lähdetään tulevaan kauteen ajamaan kilpaa sarjan kärkikuljettajien kanssa. Kaikki on kunnossa tulevaa kautta ajatellen ja ensitestit lumella ajettiin vuoden vaihteessa Kuusamossa” kertoo kuljettaja Jukka Kasi.

Uusi alkavan kauden yhteistyökumppani akkumerkkinä on OPTIMA, sen sijaan Akku-Ania on ollut mukana jo muutaman vuoden.

”Ralli on todella hyvä testikenttä akkualalle. Kun puiden välissä mennään yli sataaviittäkymppiä, täytyy kaikki pienetkin yksityiskohdat ottaa etukäteen huomioon. Printsport ammattitiiminä ei jätä mitään sattuman varaan, ja kaikki hoidetaan huippuosaamisella. Ollaankin otettu oppia rallimaailmasta päivittäiseen akkutoimintaamme. Hienoa on olla osa ammattitiimiä” sanoo yrittäjä Henri Ania Akku-Aniasta.

”OPTIMA sopii akkumerkkinä tähän hienosti. Kyse on OPTIMA -akusta, kun halutaan parasta laatua. Olemmekin myyneet kyseistä akkua menestyksellä yli 20-vuotta” jatkaa ”Henkka”.

Rallin SM-sarja alkaa tammikuun 24.-26. päivä Tunturi rallilla, jossa vastassa ajavat kovien SM-sarjakuljettajien lisäksi mm. formulakuljettajat Valtteri Bottas ja Mika Salo.

”Kiva päästä mittaamaan omaa vauhtia maailmalla mainetta niittäneiden ammattikuljettajien kanssa. Ralli on erilaista kuin rata-autoilu, mutta se on selvää, että kun näille miehille annetaan kilpuri alle niin kovaa ajetaan. Mielenkiinnolla katsotaankin, kuka Tunturissa pysyy kenenkäkin vauhdissa” kertoo Kasi.